Aachen: Csapatban a második helyen a magyarok

aachen

Az első két versenyszám után csapatban a második helyről várják a magyarok (347.75) a vasárnapi utolsó, akadályhajtás versenyszámot
a Aachenben. Jelnleg az első helyen a hollandok (311.76), a harmadikon a német (348.30) hajtók vannak a csapatversenyben.

A mai maratonhajtásban 6. helyen végzett Dobrovitz József egy kiváló hajtással (120,07). Fia, ifj. Dobrovitz József a 14. (172,10 hp), Lázár Zoltán a 15. helyet (172,12 hp) szerezte meg.

Egyéni összetettben jelenelg első Boyd Exell (AUS), második IJsbrand Chardon (NED), harmadik Chester Weber (USA). A mieink legjobbja az eddigi két versenyszám után Dobrovitz József, aki az 5. helyen áll. Lázár Zoltán a 10., ifj. Dobrovitz József a 15. helyől várja az utolsó versenyszámot.

Ma este 21 óra 30 perctől egyébként kombinált díjugrató, military és fogathajtó verseny látható az aacheni főstadionban, amely nem számít bele az egyéni- és csapatversenybe. A FEI Fedeles Fogathajtó Világkupa döntőjébe bejutott 6 versenyző kapott meghívást a szervezőktől, azaz Boyd Exell, Ijsbrand Chardon, Koos de Ronde, Michael Brauchle, Georg von Stein és Jerome Voutaz. A versenyzők ebben a megmérettetésben nem a CAIO4*-os versenyben induló lovaikkal vesznek részt, mindeki másik fogatot is vitt magával Aachenbe.