Bemutatkozás

A Lovas Diadal Live TV az egyre gyorsuló világunkban igyekszik legyőzni a sportrajongók térbeni, és időbeni korlátait, hogy a legtöbb lovas sporteseményt tudja az Ön otthoni kényelmében szolgáltatni, vagy bárhol máshol a világon – mindezt díjmentesen.

Sajnos a klasszikus médiák egyre kevesebbet foglalkoznak a lovas sportokkal, ami a lovas sportok hátrányára válik. A Lovas Diadal Live TV egy hidat képez versenyző és versenyző között, látogató és versenyrendező között, érdeklődő és lovas sport között, lovas és a szakágak között, szurkolók és versenyzők között. Szeretnénk ha a lovas sportsikereket együtt tudnánk nyomon követni, és ünnepelni.

Látni, és átélni azokat a sikereket, amelyek mögött versenyzők, edzők, és megannyi segítő csapat több hónapos, vagy akár több éves munkája gyümölcsének megnyilvánulását a versenypályán magyar lobogó alatt. Szeretnénk, ha ez minden emberhez eljutna, aki kedveli a magyar lovas sportokat. Tevékenységünket a magyar lovas sport szolgálatába állítjuk.

Kedves Néző!

Köszönjük, hogy megtiszteltél bennünket. Az általad kiválasztott verseny megtekintéséhez egy egyszerű regisztráció szükséges. Ez után ingyenesen tekinthetsz meg minden közvetítést. Az eseménynaptárban találsz minden olyan verseny közvetítés időpontját, ami téged igazán érdekel. Az előzetesben, a kiválasztott versenyről olvashatsz pár sort amit érdemes tudni a versennyel kapcsolatban. A TV honlapjának főoldalán szintén találsz a versenyhez kapcsolódó információkat. Jó szórakozást kívánunk!